Szoknyanadrág

Szoknyanadrág készítés

Alig volt példa a női divat krónikájában arra, hogy valamely új divatváltozat, amint mondani szokták, olyan forradalmat idézzen elő, mint éppen a szoknyanadrág divata. Azok a párizsi szabóművészek, akik a nőknek a divat iránti könnyű lelkesedésére számítottak, természetesen nem gondoltak arra a merészségre, hogy a nők egyelőre nemcsak húzódoznak az új divattól, hanem még hosszabb ideig úgy fognak viselkedni a szoknyanadrággal szemben, hogy annak gyors elterjedése szinte kizártnak tekinthető.

Kezdetben valóságos szoknyanadrág-ellenes hangulat teremtődött. Még Fedák Sári színművésznő is, csak azért vett fel szoknyanadrágot a Babuska című operettben, hogy azt nevetségessé tegye.

Szerencsére ez a hozzáállás, mára már rég a múlté. A szoknyanadrág az elmúlt években stabilan tartja magát a könnyed, divatos viseletek között. S bizton kijelenthetjük, ez egy darabig nem is fog változni.

Szalonunkban méretre szabva elkészítjük Önnek a kiválasztott szoknyanadrágot, ám az egyedi igények kivitelezésének csak az Ön elképzelése szab határt.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes szoknyanadrágot szabunk, varrunk Önre!