Női ruha, alkalmi ruha

Női ruha, alkalmi ruha készítés

Vannak alkalmak, mikor valami különleges ruhát illik egy nőnek felvenni. A női alkalmi ruhákat, akár egy esküvőn, akár egy színházi előadáson, akár egy nagyszabású estélyen, egy elegáns vacsorán lehet viselni. Ezek az események csupán példák, ezen túl számos olyan alkalom adódhat, amikor a szokásosnál elegánsabban kell felöltözni, s ilyenkor mindig jó, ha lapul egy alkalmi ruha szekrényünkben. Nem szükséges megvásárolnia bizonytalansági alapon egy alkalmi ruhát, amit vásárlás után több mint valószínű, hogy igazíttatnia kell, ha azt méretre, az Ön egyéniségéhez, alkatához igazítva is elkészíttetheti.

Az alkalmi ruha lehet fekete, lehet színes, lehet egyszerű vagy akár díszített, karcsúsított vagy szűk, vagy bő, esetleg mell alatt elvágott. Itt csak az aktuális divat és a képzelet szab határt. Az elegáns és exkluzív, a divatos, de mégis kényelmes alkalmi ruhákat akár egyedi igények szerint is elkészítjük az Ön számára. A nőiességet és az eleganciát maximális mértékben tükrözik az általunk készített, a mindenkori divatot követő alkalmi ruhák, s nem utolsó sorban szem előtt tartva az alkalmat, amire készülnek. Szalonunk mesterei minden szakértelmüket az Ön méretre szabott, alkalmi ruhájának elkészítésére fordítják. Keressen fel bennünket bizalommal, szalonunk az alábbi kategóriákba várja megrendelését:

  • – koktél ruha,
  • – estélyi ruha,
  • – kis estélyi,
  • – selyem ruha.

Keressen bennünket bizalommal, minden munkánkra minőségi garanciát vállalunk!

Szalonunkban katalógusokból válogathat az anyagminták közül,de ezek mellett hozott anyagból is vállalunk méretre készítést