Koktél ruha, kis estélyi

Koktél ruha, kis estélyi készítés

Az első igazi koktélruha a Coco Chanel által tervezett ” little black dress”, azaz kicsi fekete ruha volt, amely hamarosan már a koktélpartyk főszereplője lett. Az alkalmi ruha, illetve a koktélruha viselete és az efféle partyk divatosak voltak, jó alkalmat adtak az embereknek, hogy csinosan felöltözhessenek, természetesen nem annyira, mint egy vacsorára.

S bár a koktélruhák előfutára a ’20-as években jött létre és térd alá ért, műselyemből, vagy szövetből készült, népszerűségük a koktélruháknak a ’30-as években tetőzött, s az ’50-es évekre már valóságos koktélruha kultúra terjedt el. A ’90-es évektől újra meghatározó szerepe lett egy nő ruhatárában a koktél ruhának.

A koktélruha tökéletes választás egy esküvőre, szilveszteri partyra, munkahelyi rendezvényre, vagy olyan alkalmakra, amelyek nem túl formálisak.

A kis estélyi általában egybeszabott egyszínű vagy mintázott ruha. A kis estélyi lehet spagetti pántos és rövid ujjú is, szűk vagy bővülő aljú, a fazonok variációja nagy szabadságot ad.

Szalonunkban méretre szabva készítjük el Önnek a kiválasztott ruhaanyagból a megfelelő koktél ruhát, kis estélyi ruhát, bármilyen fazonban is érezheti Önmagát a partyk csillagának.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes koktél ruhát, kis estélyi ruhát szabunk, varrunk Önre!