Örömanya ruha

Örömanya ruha készítése

A mennyasszony mellett az esküvőn a másik két fontos és az esemény középpontjában lévő személy, a két örömanya, a mennyasszony és a vőlegény édesanyja. Az ő öltözékük az esküvőn, az örömanya ruha. Az örömanya ruha valamelyest mindig harmonizál, ha nem is a mennyasszonyi ruha színével, de stílusával és az esküvőt meghatározó színekkel mindenképp. Az örömanya az ifjú párral együtt vesz részt a fotózásokon, így egy eltérő színű, vagy egy rosszul megválasztott színű örömanya ruha, könnyen elronthatja a képekbe álmodott harmóniát.

Az örömanya ruhát úgy kell elkészíteni, hogy bármilyen más alkalomkor is viselhető legyen, mint egy különleges, csinos ruhadarab, ami nem csak az esküvőn, mint fontos szereplőt emeli ki, Önt, az anyát.

Szalonunkban úgy készítjük el az Ön által megálmodott örömanya ruhát, hogy Ön a jeles napon az anyai tökéletességet és eleganciát árassza, ami lehet akár egy méretre szabott kosztüm, egy ruha kabátkával társítva, vagy egy egyszerű blézerrel.

Várjuk megrendelését, az alábbi kategóriákban:

  • – örömanya ruha kabátkával,boleróval

  • – örömanya kosztüm,

  • – örömanya blézer ruhával

Szalonunkban katalógusokból válogathat az anyagminták közül,de ezek mellett hozott anyagból is vállalunk méretre készítést