Örömapa öltöny, örömapa öltözet

Örömapa öltöny, örömapa öltözet készítés

A kiemelt ünnepi események, mint például egy esküvő nem mindennapi öltözéket kívánnak meg. A vőlegény mellett, a szüleik is lassan hagyományt teremtő módon hasonló eleganciával kell megjelenjenek. Az örömapa öltöny így szimbolizálja, hogy az esküvőn ő szintén kiemelt fontosságú személy, a boldog apa, aki házasítja fiát.

Örömapa öltözetként szinte bármilyen formális alkalmi öltöny elfogadható, s ha az öltöny zsebében díszzsebkendőt tesznek, az még inkább emeli az ünnepélyességet. Az örömapa öltöny fazonja és színe igazodjon az örömanya ruhájához, s azért figyelni kell arra is, hogy az ifjú pár esküvői öltözékével valamilyen szinten egységet alkosson.

Ezt viszont csak akkor lehet szinte tökéletességgel eltalálni, ha az örömapa öltöny méretre szabva készül el, a teljesség maximális igényével figyelve a szabásvonalakra, a stílusra, hogy abban a büszke örömapa elegánsnak érezze magát.

Szalonunkban bármilyen fazonú, anyagú örömapa öltönyt elkészítünk, akár egyéni igények szerint is, hogy a végeredmény minden esetben egy kényelmesen passzoló öltöny legyen.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, mi tökéletes örömapa öltönyt, örömapa öltözetet szabunk, varrunk Önre!