Cipzárcsere, zsebcsere, zsebjavítás

Cipzárcsere, zsebcsere, zsebjavítás

Vannak olyan ruhaelemek, amelyeket bizonyos időközönként cserélni kell, ilyen a cipzár, a zseb, ha esetleg még a zsebet meg lehet javítani, akkor azon is könnyedén tudunk segíteni. A zseb és a cipzár a legjobban igénybe vett ruhaelem.

A zsebbe mindent belerakunk, kulcsokat, zsebkendőt, telefont, így igen nagy igénybevételnek vannak kitéve, akár nadrágon, akár kabáton, így könnyen szakadnak, foszlanak. Zsebcserével ezen is könnyen tudunk segíteni.

A másik leginkább igénybe vett ruhaelemünk a cipzár. Megszámlálhatatlan alkalommal húzzuk le és húzzuk fel, ezért aztán nem csoda, ha egyik percről a másikra elromlanak. Ilyenkor nincs más út, mint cserélni a cipzárt. Ezt viszont nem mindenki tudja önmaga elvégezni, olyan szakértelemmel, hogy az a ruha esztétikai megítélésén ne látszódjon.

Szabóságunkba elhozhatja azokat a ruháit, amelyek zsebcserére, vagy cipzárcserére szorulnak, mert mindezeket a javításokat, cseréket varrónőink nagy szakértelemmel végzik.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, bármilyen cipzárcsere, zsebcsere, vagy zsebjavítási problémája is legyen, mi segítünk!