Gallércsere, kabát cipzárcsere

Gallércsere, kabát cipzárcsere

A gallér legalább annyira sérülékeny, mint a bélés, vagy a kabát cipzár. Attól, amiért a gallér megkopott, még a kabátunk ugyanúgy viselhetővé válik, egy gallércserével. Gallért megvarrni és kicserélni egy komoly szakmai művelet, amit nem is kell mondani, csak hozzáértő varrónő tudja tökéletesen megvarrni.

Egy kabátban a cipzár sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve, mint bármilyen más ruhaelem. Az a mechanikai hatás, amivel sokszor lehúzzuk és felhúzzuk épp elegendő ahhoz, hogy minden előzmény nélkül elromoljon. Ám ettől még egyáltalán nem kell eldobnunk, vagy nélkülöznünk kabátunkat. Kabát cipzárcserével mindez könnyen megoldható.

Szabóságunkban gallércserét, kabát cipzárcserét és ezzel párhuzamosan minden kabátjavítási műveleteket nagy szakértelemmel végzünk. Hozza el hozzánk sérült ruhadarabját, mi minden munkánkra minőségi garanciát vállalunk.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, bármilyen gallércserével, kabát cipzárcserével kapcsolatos problémája is legyen, mi segítünk!