Öltönyjavítás, kabátjavítás

Öltönyjavítás, kabátjavítás

 

Ha egy öltönyt „munkaruhának” viselnek, akkor az bizony nagy igénybevételnek van kitéve, a mindennapi munka során. Szakadás, foszlás, zsebcsere sok minden szóba jöhet, amikor menthetetlenül öltönyjavításra kerül sor, hogy továbbra is viselhető legyen az elegáns öltözék.

A kabátjaink annak okán, hogy legfelül viseljük ruházatunkon, rengeteg sérülésnek vannak kitéve. Beakadnak, elszakadnak, a cipzár elromlik benne, leszakad a gombja, foszlik a gallér, a zseb, az alja, a bélése. Ezek mind-mind olyan apró, de annál kezelhetetlenebb hibák, amit varrónő nélkül lehetetlen megoldani. Akár idő, akár rátermettség hiányában, be kell látnunk mégiscsak jobb, ha szakember állítja vissza kedvenc ruhánk eredeti állapotát.

Szalonunkban bármilyen típusú kabátjavítást elvégzünk, legyen az férfi vagy női, hosszú vagy rövid, bélelt vagy béleletlen, gombos vagy cipzáras, nálunk a szakma iránti legnagyobb tisztelettel javítanak minden ruhadarabot.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, bármilyen öltönyjavítással, kabátjavítással kapcsolatos problémája is legyen, mi segítünk!