Ruhaigazítás, ruha átalakítás, alkalmi ruha átalakítás, szmoking átalakítás

Ruhaigazítás, ruha átalakítás, alkalmi ruha átalakítás, szmoking átalakítás

A megvásárolt ruha nagy általában egyáltalán nem úgy mutat otthon a tükörben, mint amikor a boltban felpróbáltuk. Néhol szűk, máshol bő, néhol be kellene varrni belőle, néhol ki kellene engedni. Ruhaigazítással szakértő kezek egyből testalkatunkra passzoló ruhadarabot igazítanak.

Régi ruháinkat sem muszáj eldobni, ha azokat már nem szeretjük, vagy úgy érezzük, nem épp a mai divatnak felelnek meg. Ezekből a ruhadarabokból, ruha átalakítással, egy frissebb, egyéniségünkhöz illő, szinte új ruhát varázsolhatunk. Szinte újrahasznosított módon lehet egy korai modellből, a mindennapi divat számára elfogadható divatos, elegáns ruhát varázsolni.

Alkalmi ruhatárat sem minden hónapban újítunk fel, viszont ruhaigazítással, vagy ruha átalakítással az alkalmi ruhák újra viselhetővé válnak. Újra részesei lehetnek azoknak az ünnepi, vagy ünnepélyes alkalmaknak, ahova felvehetjük őket. Olyan alkalmi ruhák átalakítása is könnyen kivitelezhető, mint az öltöny, vagy a szmoking, ami igazán különleges szakértelmet kíván.

Szalonunkban minden ruhaigazítást, ruha átalakítást tökéletes hozzáértéssel végeznek varróink és varrónőink. Minden munkánkra minőségi garanciát vállalunk.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, bármilyen ruhaigazítás, ruha átalakítás, alkalmi ruha átalakítással kapcsolatos problémája is legyen, mi segítünk!