Ruhajavítás, szakadásjavítás

Ruhajavítás, szakadásjavítás

Ruháink az idő elteltével nem csak elveszítik új fényüket, hanem meg is sérülhetnek. Szakadhatnak, zsebcserére szorulhatnak, foszlanak, gombok leszakadhatnak, cipzár elromlik, és még a sort igen hosszú ideig folytathatnák. Ruhajavítással viszont nem kell megválnunk a kedvenc darabjainktól sem, ha azokon valami sérülés esik, mert szakszerű kezek között ismét régi fényükben tündökölhetnek.

A szakadásjavítás a ruhajavítás olyan speciális formája, amikor az elszakadt ruhadarabot a szakadás mentén újra meg kell varrni. Mindez akkor nagyon egyszerű feladat lenne, ha ruháink mindig a varrás mentén szakadnának el, ám ez az esetek többségében egyáltalán nem így van. A ruhák beakadnak, megfeszülnek, foszlanak, s ezek a sérülések igen makacsak tudnak lenni.

Ezeket az apró, de annál bosszantóbb hibákat nem mindig tudjuk saját kezűleg megjavítani, ezért hozunk jó döntést, amikor mindennemű ruhajavítási, vagy szakadás problémákat szakértő varrónők kezébe adunk.

Szabóságunkban minden típusú ruhajavításra megoldást találunk, s a legkisebb hibajavításunkra is minőségi garanciát vállalunk.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, bármilyen ruhajavítási, szakadásjavítási problémája is legyen, mi segítünk!