Szűkítés, bővítés, felhajtás, farmer felhajtás

Szűkítés, bővítés, felhajtás, farmer felhajtás

Egy ruhával nem csak addig van dolgunk, míg megvesszük, vagy megvarratjuk, s aztán ameddig divat, vagy ameddig az a darab a kedvencünk, viseljük. Néha a ruhákra egyéb esetekben is gondot kell fordítani. Télen meghízunk, tavasszal, nyáron lefogyunk, ilyenkor a ruhatárunk ezt a hirtelen változást nem tudja követni. Erről nekünk kell gondoskodunk, vagy szűkítéssel, vagy bővítéssel.

Akkor is szükség lehet erre, ha kész darabot vásároltunk, ami megtetszett ugyan, de vagy kicsit szűk, vagy kicsit bő, ezen szintén könnyen lehet segíteni, szűkítéssel, bővítéssel. Legyen az ruha, nadrág, kabát, blúz, vagy egyéb ruhadarab. Bár a méretre szabott nadrágnál nem annyira jellemző, de egy készen vásárolt nadrágnak, legyen az akár farmernadrág, ritka esetben passzol a hossza. Ezen is tudunk segíteni felhajtással.

Nyílván azért kattintott oldalunkra, mert se ideje, se kedve, se kellő hozzáértése nincs ezekhez a műveletekhez, ezért bízhat meg bennünket bátran minden ruhával kapcsolatos javítással, átalakítással. A legkisebb munkánkra is minőségi garanciát vállalunk.

Várjuk megrendelését! Keressen bennünket bizalommal, bármilyen ruhaszűkítés, ruhabővítés, vagy felhajtás problémája is legyen, mi segítünk!